Confidentialitate

CONFIDENTIALITATEA DATELOR

1. Date personale
 
Informatiile utilizatorilor site-ulu iwww sportmedical.ro sunt confidentiale si vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia. Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online, la coordonatele cuprinse in prezentul site.
 
Pe site-ul www.sportmedical.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. sportmedical nu poate fi facua responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind.
 
2. Securitatea datelor personale si a informatiilor
 
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
 
Societatea garanteaza confidentialitatea informatilor personale ale clientilor. Aceste date nu exista fizic pe serverele pe care ruleaza site-ul www.sportmedical.ro, ,ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.
 
Site-ul www.sportmedical.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de "bug"-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului www.sportmedical.ro Societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.
Designed by - SkinDesign - Cluj-Napoca
Hosted by - EuShellS Company